Esküvő költséghatékonyan

Fapados Esküvő

Fapados Esküvő

Ahol a ruhának lelke van

2018. február 12. - Fapados Esküvő

Rajongok a magyar tervezők által készített termékekért, a szekrényemben lapul pár darab belőlük. Így amikor Cselényi Eszter, a Celeni márka megálmodója meghívott a Showroom-jába, nem is volt kérdés, hogy igent mondok. Végre bepillanthattam a kulisszák mögé egy magyar tervező műhelyében, mindezt úgy, hogy közben a menyasszonyi ruhákról is tudok beszámolót készíteni Nektek. 

A márka 2012 óta van jelen Magyarországon, amelynek minden egyes ruhadarabja itthon készül. Kifejezetten letisztult, variálható, klasszikus darabokat találhatunk meg a kollekciókban, amelyek megállják a helyüket egyaránt a hétköznapokban és alkalmakkor is. Az esküvői kollekció vásárlói igényre való tekintettel 3 évvel ezelőtt született meg. 

1200w.jpg

Eszter óriási mosollyal és két négylábú segítőjével fogadott, a közel 1,5 órás beszélgetésünk alatt (nem csak) az egyedileg készített menyasszonyi ruhák rejtelmeibe kalauzolt el. A ruhák alapanyagai többek között Portugáliából érkeznek, míg a csipkék ennél is messzebbről: Japánból, Marokkóból vagy Thaiföldről. Az egy-egy anyagok mennyisége véges, így ezek (is) garantálják, hogy biztosan nem jön veled szembe semelyik kirakatban vagy esküvői katalógusban. 

740w.jpg

Az elkészítés alatt biztos lehetsz benne, hogy maximális figyelmet, törődést és legfőképpen a saját elképzelésed teljes megértését fogod kapni. Nincs erőltetés, rábeszélés, amit a 1,5 órás legelső konzultáció és az 5-6, bonyolultabb ruha esetében 8 próba bizonyít. A konzultáció alatt az irány meghatározása a cél, amely után következik a próba. Ezen a próbán nem kész ruhát fogsz látni, hanem inkább egy anyagdarabot, amelyen a Neked tökéletes beállítások lesznek bejelölve. Ezután készül el a ruhád rajza, ami alapján elnyeri végső formáját. A ruhákhoz fátylat és bolerót is kérhetsz. Itt azonban az esküvői kiegészítők sora nem merül ki, hiszen a ruhádhoz illő, lengyel cipők közül is tudsz válogatni. Extra jó hír: ennyi 35-ös cipőt életemben nem láttam még, úgyhogy kislábú menyasszonyok, eljött a Ti időtök. (Én is 35-ös lábbal vagyok megáldva, tudom nagyon jól mennyire nehéz cipőt találni :)) Ezenkívül fejdíszekkel és ékszerekkel foglalkozó szolgáltatót is tudnak ajánlani Nektek. 

740w_1.jpg

A Celeni márka minőségét a tavaly elkészített több, mint 100 menyasszonyi ruha és a visszatérő ismert művészek (többek között Ónodi Eszter és Palya Bea) igazolják. Annak ellenére, hogy a Celeni külföldi (pl.: lengyel, szlovén, amerikai) viszonteladókkal is rendelkezik, a családias hangulatát, a műhelymunka jellegét sohasem fogja elveszteni. Nem cél a tömeggyártás, csak annyi ruhakészítést vállalnak, amennyit valóban szívvel-lélekkel el tudnak készíteni.

740w_2.jpg

Nem utolsó sorban pedig az árak. A fentieket olvasva biztosan azt gondoljátok, hogy "áhh ezt úgysem tudom megfizetni". Nos, ezt most szeretném megcáfolni, ugyanis semmivel nem kerül többe egy ilyen ruha, mintha kölcsönöznéd. Sőt! Ha a próbák mennyiségét, a ráfordított energiát, a személyre szabhatóságot nézzük ár-érték arányban sokkal jobban jársz. Persze függ az anyagtól, annak felhasználhatóságától (erről részletes tájékoztatást kapsz), valamint a ruha bonyolultságától is. A Celeni talán legnagyobb előnyeként említeném meg, hogy ha Te odamész konkrét összegkerettel, akkor annyiból lesz ruhád. Továbbá a kreatív megoldások legnagyobb mesterei. Értem ezalatt azt, hogy ha veszel egy H&M bolerót, mert ott láttad meg álmaid boleróját, akkor varrnak rá neked csipkét és máris alkalmivá varázsolták. A fizetési feltételek is barátságosak, hiszen a ruha rajza után szükséges 50%-os előleget fizetni, a fennmaradó részt pedig a ruha 90%-os készültségi szintjén. Az árban az utolsó, a nagy nap előtti 3 héttel történő alakítás is benne van, semmilyen rejtett költség nincsen. 

Celeni márkát megtalájátok Facebookon és Instagramon is.

A képek forrása: Celeni Wedding

A bejegyzés trackback címe:

https://fapadoseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr2913656046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása