Esküvő költséghatékonyan

Fapados Esküvő

Fapados Esküvő

Új hullám az esküvői menüsorban – bemutatkozik a Gnocchi Furgon

2018. február 08. - Fapados Esküvő

A streed food és a food truck egyre nagyobb népszerűségnek örvend, főleg úgy, hogy fesztivál-nagyhatalomként elengedhetetlen kelléke egy-egy rendezvénynek egy ilyen, éhségre gyorsan megoldást kínáló járgány.

Ha egy food truck-ra gondolunk, akkor nem éppen egy hercegnős ruhában éppen végigvonuló menyasszony, könnyekig meghatódott vendégsereg mellé képzeljük mindezt el. Pedig egy szabadtéri, sátras lagziban egyáltalán nem elképzelhetetlen, pláne, ha a választék a gyros-hamburger pároson túlmutat. De vajon létezik ilyen? Van olyan szolgáltatás, ami be tudja illeszteni a fesztivál hangulatot egy esküvőbe, úgy, hogy tökéletes harmóniát adjon? Egészen január közepéig eléggé szkeptikus választ adtam volna, viszont most pont az ellenkezőjéről olvashattok a következőkben.

Gnocchi Furgon csapata több food truckot összeállítva, jövőben egy teljes körű catering szolgáltatással várja a házasulandó párokat. 2018-as évtől létrehoztak egy több eszközből álló, bérelhető karavánt mely minden igényt lefed és igényes hátteret nyújt mind látványban, mind szolgáltatásban. Magyarországon egyedi a kezdeményezés, hiszen meglehetősen ritka a vintage és a mediterrán stílusú, esküvőbe beilleszthető food truck. Több egységből álló (étel, ital, zene, vendégszállítás) járműpark és catering szolgáltatás pedig végkép egyedül álló.

Az alábbi furgonok közül válogathatnak az érdeklődők:

  • Gnocchi Furgon: legkisebb food truck, szinte bármilyen alkalomra
  • Wedding Bár: kifejezetten esküvőre készült lakókocsi
  • Robur Sound System: ha nagy bulit akarsz, akkor erre van szükséged
  • Szabi Sound System: mobilabb DJ pult
  • Robur Bisztro: teljes értékű bisztró truck
  • Robur Tours: vendégek szállítására alkalmas

Kedvcsinálónak a galériában találjátok a képeket:

Ha pedig kedvet kaptatok, látogassatok el a Gnocchi Furgon Facebook vagy Instagram oldalára.

22688065_834408676730443_1746279145495047552_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fapadoseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr2413642270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása