Esküvő költséghatékonyan

Fapados Esküvő

Fapados Esküvő

Amiért érdemes az oldalamat követni

2017. május 19. - Fapados Esküvő

Már nagyon régóta gondolkoztam, hogy elindítom ezt a blogot. Az ötletet a saját esküvőm adta, valamint rengeteg más menyasszony, akik az esküvőjüket tervezik. Sokan vagyunk, akiknek véges az esküvőre szánt kerete, mégis mindenhol arról próbálják meggyőzni a menyasszonyokat, hogy mindenből a drágábbra van szüksége, minden (néha feleslegesnek tűnő) kiegészítő nélkül nem lesz teljes az esküvője. Mintha ezen múlna milyen is lesz a házas élet....

A blogomban szeretném megmutatni, hogy kicsi költségvetéssel, tudatos tervezéssel lehet egy esküvő ugyanolyan szuper, mint az óriási költségvetésű. Szeretnék segíteni eligazodni a megszámolhatatlan esküvői kellékek között és (ahogy a saját esküvőmön is tettem) mindenre alternatívákat mutatni. Így lesz egy esküvő költségvetésében fapados, élményében pedig első osztályú :)

Kinek ajánlom a blogomat? Azoknak, akik....

  • meghatározott pénzügyi kerettel rendelkeznek az esküvőre, 
  • határozott elképzeléssel rendelkeznek arról, hogy mit szeretnének látni az esküvőjükön vagy mit nem, 
  • elképzelés hiányában szívesen meghallgatnak minden tanácsot, 
  • kreatívak, 
  • rendelkeznek egy kis kézügyességgel és szeretik is a DIY tárgyakat,
  • tudnak kompromisszumot kötni, 
  • nem teherként tekintenek a saját esküvőjük szervezésére, hanem aktív részesei szeretnének lenni,
  • nem mások elvárásainak szeretnének megfelelni, 
  • szerint az esküvő nem a költségvetésen múlik. 

Ha a fentiek közül bármelyik illik rád, akkor jó helyen jársz. Ígérem, olyan ötletekkel és tanácsokkal leszel gazdagabb, amit valóban tudsz hasznosítani. A blogomban sorra fogom venni az esküvőszervezés legfontosabb témáit és azokról a lehető legtöbb információt leírni.

Fontos: a cikkek saját véleményt is fognak tartalmazni, amivel ha nem értesz egyet, akkor írj kommentet bátran. Akkor is várom az észrevételeket, ha valamilyen témával kapcsolatban több részletet szeretnél kapni vagy kérdésed van.

keep-calm-and-let-s-get-married-38.png

A bejegyzés trackback címe:

https://fapadoseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr8212525885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása