Esküvő költséghatékonyan

Fapados Esküvő

Fapados Esküvő

A menyasszonyi cipő

2017. május 29. - Fapados Esküvő

A menyasszonyi cipő apró részlet, de nagyon sok múlik rajta: ehhez állítják be a ruhád hosszát; legyen kényelmes (ezt viseled szinte egész nap, így ha kényelmetlen, akkor azt bizony megérzed), strapabíró (láttam én már olyan női cipőt, aminek egy óra után levált a sarka....) és persze elegáns is.

Pontosan azért, mert a ruha hossza ehhez van mérve, érdemes nagyon hamar beszerezni. Plusz még egy indok a korai beszerzéshez: van időd otthon "bejáratni", így nagyon sok fájdalmas lépéstől megkímélheted magad, amit általában egy alkalmi cipő okoz az első viseléskor.


bridal_shoes.jpg

Ha körbenézünk az esküvői cipőkre szakosodott boltok polcain, akkor láthajtuk, hogy a szatén platformtól az éktalpú cipőkön át egészen a strasszos balerináig mindenfélét lehet kapni. És ha megnézzük az árcimkét, akkor többszörös áron. Tudom lányok, hogy legalább annyira szereti mindenki a cipőket, mint Carrie Bradshaw, de most őszintén: biztosak vagytok benne, hogy 3-4 cipő árát szeretnétek elkölteni egy pár óráig hordott cipőre? Pláne, ha a vőlegény még olyan feladatot is kap, hogy igyon a cipődből....

Hogyan csökkentsük a költséget a menyasszonyi cipőn? Íme néhány tipp:

Van otthon egy fehér alkalmi cipőd? Miért vennél még egyet? Viseld azt a Nagy Napon. Ráadásul a sokat emlegetett hagyomány - miszerint a menyasszony viseljen valami régit, valami újat és valami kölcsönkapott dolgot - hármasából ezzel az egyiket ki is pipálhatod.

Van egy kedvenc színes cipőd és a bevállalósabb menyasszonyok táborát erősíted? Válassz színben hozzáillő övet és máris kész. Ha ugyanez a szín megjelenik a csokrodban, a koszorúslányokon és a vőlegény kitűzőjén teljes lesz az összhang. 

cipo_1.jpg                        Forrás: http://szilviavirag.hupont.hu/

 Ha mindenképpen új cipőt szeretnél, akkor ne (!!!) esküvői cipőként keresd, ez ugyanis megötszörözi az árat (de elképzelhető, hogy a minőséget nem...). Egy fehér alkalmi cipő is tökéletesen megteszi. Ha pedig sikerül egy olyan fazont választanod, amelyiket hétköznapokon, más alkalmakkor (színház, ballagás stb.) is ki tudsz használni, az dupla siker.

 +1 tipp azoknak, akik szeretnek alkotni: van fehér cipőd, de valahogy nem az igazi? Pillanatok alatt fel lehet újítani. Ami pedig kell hozzá, az egy cipő, strasszkő, ragasztó, egy kis türelem és max. 1 óra az életedből. A strasszköveket ragaszthatod a cipő sarkára, oldalára, valamilyen alakzat szerint vagy csak úgy. És készen is van. Ugye, hogy nem nehéz? :)80ccaabbef3ff91433d94c9a5cc89b98.jpg          Forrás: Pinterest

A Pinterest oldalamon további DIY ötleteket találtok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fapadoseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr7212542349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása