Esküvő költséghatékonyan

Fapados Esküvő

Fapados Esküvő

Itt minden arany, ami fénylik

2017. december 03. - Fapados Esküvő

Ahogy a héten már a Facebook oldalon hírül adtuk, csütörtökön a Niessing ékszermárka-bemutatón vehettünk részt a Monis Jewelry Premium Brand Store jóvoltából. Nagyon örültünk a meghívásnak, hiszen mindketten úgy gondoljuk, hogy a karikagyűrű megválasztása kardinális kérdés az esküvőszervezés során, hiszen ezt - a leendő férjünk mellett :) - egy életre választjuk. Mindemellett egy igazán izgalmas és egyben nehéz feladat, amely segít a pároknak még jobban megismerni egymást és egyben a párjuk ízlését. 

niessing_people_kampagne_2016_nb2015_12_ca_209_gelb_kis_1.png

A karikagyűrű trendek, stílusok rengeteget változtak az utóbbi évtizedekben és napjainkban is folyamatosan formálódnak, fejlődnek és egyben szimbolizálja a férfi és nő közötti szövetséget, a szerelmet, az összetartozást. Pontosan ezért fontos, hogy minőségi, tartós és mindemellett esztétikus ékszert válasszunk. A Niessing ékszermárka ugyenezeket az értékeket képviseli. A gyönyörű ékszerek kedvelőinek szerencséjére a Moni's Jewelry Premium Brand Store rengeteg munkája által szintén hozzájárul nem csak ahhoz, hogy karikagyűrűk, de egyéb ékszerkülönlegességek is elérhetővé váljanak az érdeklődők számára.

A Niessing tradíciói több, mint 140 évre nyúlnak vissza, ami garancia a kiváló minőségre. Magyarországra hosszas tárgyalások eredményeképpen éreztek meg, így a Moni's Jewelry Premium Brand Store kizárólagos forgalmazója ennek a német világmárkának. A márka legfontosabb jellemzőit olvashatjátok az alábbiakban. 

niessing_people_nb2015_12_ca_545_armspange_gold_kis1.png

ALAPANYAG

Minden egyes ékszerhez a Niessing szakemberei hagyományosan maguk készítik el az ötvözeteket színaranyból, a legjobb minőségű ötvözőanyagokból és nikkelmentesen. A nikkel helyett palládiumot használnak az ékszerkészítés során. A palládium  a platinafémek családjába tartozó ellenálló, szürkés-fehér nemesfém. Tiszta, fehér és antiallergén. Az arany 12 árnyalata közül választhatjuk ki a nekünk legjobban tetszőt.

nessing_1.jpg

TRADÍCIÓ

Ahogy a fentiekben említettem több, mint 140 éves tapasztalattal bír a Niessing Manufaktúra. Több generációs ötvöscsaládok dolgoznak a céhes kezdetektől. A tradícionális tudásukat folyamatosan fejlesztik, amelyet kombinálnak a modern gyártási technológiával. 

EGYEDISÉG

A Niessingnél nincs tömegtermelés és nincs raktárkészlet. Minden ékszer egyedileg készül.

TECHNOLÓGIA

A karikagyűrűk forrasztás nélkül készülnek, még a többszínűek is. Ezt úgy érik el, hogy a saját maguk készített ötvözetből kiöntenek egy kockát, amelyet összepréselnek (ezzel egy nagyon masszív anyagot kapnak) és legutolsó lépésként pedig lézerrel kivágják belőle az ékszert. 

MINŐSÉG

Az ékszerekhez a készítők a nevüket adják, ezzel is garantálva a minőséget. A készítő felel az ékszer hibátlanságáért és vállalja a munkájáért a felelősséget.

Az üzletben a Niessing ékszerekről készített képeimet itt találjátok:

A márkáról bővebb információt itt és itt találtok. Ha pedig szeretnéd már otthon átgondolni a lehetőségeket, akkor a karikagyűrű tervezőt neked találták ki. :) Akkor sem kell elkeseredned, ha a karikagyűrűd már megvan, hiszen az üzletben számtalan gyönyörű ékszer közül választhatsz, akár a menyasszonyi, akár a menyecskeruhádhoz.

Az ékszermárka-bemutatón túl egy érdekes és gyönyörű látvánnyal övezett idegenvezetést kaptunk Suta Mónika társtulajdonostól, akitől többek között azt is megtudtuk, hogy hosszú évek, évtizedek kemény és egyben kreatív munkája áll a hátuk mögött, amely a kiállított kollekciók aprólékosságában tökéletesen megjelenik.

Természetesen az üzletben nemcsak Niessing márkával, hanem más ékszerekkel is találkozhattok. A tulajdonosok által megálmodott ékszercsodák tökéletesen szimbolizálják az elegancia találkozását a kreativitással és egyben a modern stílus összefonódását a klasszikus stílus jegyeivel. A karácsony közeledtével elkezdődött az ajándékvásárlás időszaka is, az ékszer pedig egy klasszikus ajándékötlet bárki számára. Íme egy kis ízelítő:

Aki betér az üzletbe, az biztos lehet benne, hogy szakértelmet, kedvességet és megannyi figyelmességet fog kapni. 

Mégegyszer köszönjük, hogy részt vehettünk az eseményen. A cikk megjelenésével egyidőben pedig játékot hirdetünk a Facebook oldalunkon. Kedves Menyasszonyok, irány játszani! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://fapadoseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr3313415303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása