Esküvő költséghatékonyan

Fapados Esküvő

Fapados Esküvő

A tűzzel játszanak!

2018. február 18. - Fapados Esküvő

A vendégek számára az egyik legfontosabb része az esküvőnek, hogy jól szórakozzanak. Ha ez megvan, biztos, hogy örök emlék marad számukra és lelkesen fogják mesélni a szerzett élményeket is. A szórakoztatás alatt sok mindent lehet érteni, de talán egyértelmű, hogy ehhez jó zene (legyen az DJ vagy zenekar) kell, viszont van még egy-két olyan szolgáltatás, amivel okozhatunk meglepetést. Most egy ilyen szolgáltatást szeretnék bemutatni Nektek. Ez pedig a Jugglers of the Village tűzzsonglőr csapatának előadása.  

Tűzzsonglőrökkel először olyan 8 éve találkoztam először még otthon, Nyíregyházán. Akkor egy kisebb rendezvényen, tüzijáték helyett, első sorban figyelhettem azt a fajta ügyességet, ami minden képzeletet felülmúl. Ekkor még nem is gondoltam, hogy ez a látványos show egy esküvői programba is beilleszthető. 

A  Jugglers of the Village tűzzsonglőr csapat 10 éve dolgozik együtt, Kecskemét közelében egy kis faluban, Szentkirályon alakultak. Egy jól összeszokott társaságról van szó, akik már több, mint 400 előadással büszkélkedhetnek. 

Szolgáltatásaik között megtalálható a koreografált tűzzsonglőr műsor, szabad tűzforgatás, esküvői tűzzsonglőr műsor, nappali zsonglőr előadás, zsonglőr játszóház. A műsoroktól függően, az előadás hossza 15 perc és 1,5 óra között változik, amelyeket 2-5 fő ad elő a nézőknek. Fellépéseket nemcsak Magyarországon vállalnak, így ha esetleg Szlovákiában vagy Erdélyben tervezitek az esküvőt, ez sem fog gondot okozni. 

2.JPG

Az esküvői műsor akár nászajándéknak is kiváló, de ha nem vagytok táncoslábúak és nem szeretnétek ketten betanult tánccal "fellépni", akkor az esti hangulatot megalapozza egy tűzzsonglőr előadása. Több kisgyermek is lesz az esküvőn és nem tudod, hogyan kösd le a figyelmüket? A zsonglőr játszóház egy nem mindennapi élmény lehet a kicsiknek, garantáltan nem fognak unatkozni. :)

Ha szeretnél még több videót és képet megnézni a Jugglers of the Village csapatáról, akkor látogass el a Facebook oldalukra.

A bejegyzés trackback címe:

https://fapadoseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr9813678646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása